Mit igényel a bőröd az őszi hónapokban ?

 my_favs.jpg

• Hidratáló arckezelések

• Hidratáló arcmaszkok

• Hámlasztő kúrák

• Magas lipid alapú napi bőrápolás

• Pigmenfoltokat célzó arckezelések

• Retinolt tartalmazó bőrápolás

Az őszi-téli időszakban nem csak a ruhatárunkat, de a bőrápolási rutinunkat is érdemes lecserélni, hiszen teljesen más időjárási viszonyokhoz kell alkalmazkodni, a bőrünk könnyebben kiszárad, így fontos hogy extra figyelmet szenteljünk bőrünk hidratálására.

Hidratáló arctisztítás 
Összel a hűvös levegő miatt bőrünk sokkal kevésbé zsírosodik, így nem biztos, hogy az az arctisztító amely a nyári hőségben megfelelő volt számodra, ősszel is hatékony lesz. Az őszi arctisztítód mindenképp legyen hidratáló, és fontos, hogy a sminkedet is maradéktalanul eltávolítsa.
Hialuronsav-tartalmú szérum
Ha hialuronsav tartalmú szérumot használsz egyrészt, nagyszerűen regenerálhatod bőröd a hőség után másrészt, a téli időjárásra is felkészítheted azt. Öriási vízmegkötő képességével megakadályozza az arcbőr kiszáradását és egyben táplálja is az arcbőrt, így szuper kiegészítője lehet az őszi arcápolási rutinodnak!
Hámlasztás 
Az ősz kifejezetten a hámlasztás és a bőrmegújítás időszaka, a nyári meleg után ilyenkor fontos hogy börünket alaposan tisztítsuk, eltávolítsuk az elhalt hámsejteket, hogya bőr üdévé, puhává és
selymessé váljon. A bőr megújulásával a arcápolási rutinod során használt hatóanyagok is könnyebben tudnak beszívódni a bőr mélyebb rétegeibe.
 +1 tipp - Ajakápolás
Az ajakápolásról sokan gondolják úgy, hogy csak télen fontos, azonban a hosszútávú eredmények érdekében érdemes már ősszel elkezdeni az ajkak kezelését egy E-vitamin tartalmú olajos ajakbalzsammal.

Ha pedig szeretnéd profi szakemberre bízni bőröd ápolását, várlak Szeretettel Szépségszalonban!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorcilifestylebeautyessentials.blog.hu/api/trackback/id/tr2118093652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása